sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Talvisen viikon Pokemonhuipennus

Vihdoinkin tuli se oikea ja odotettu talvi. Tuli pakkasta ja tuli luntakin niin, että päästiin lumitöihin. Muuten on viikko kulunut arkeen totuttelulla. Aamuheräämiset ei aina meinaa olla päivän paras osio ja päiväunet voisivat kestää vaikka koko päivän. Onneksi oli pitkä viikonloppu. Eiköhän sitä taas ensi viikon jaksa.

Loppiaisena meillä ei ollut enää mitään jouluun liittyvää jäljellä, joten otettiin muuten ilo irti ylimääräisestä vapaapäivästä. Kolmasluokkalainen teki meille aamupalaksi vohveleita. Minä sulatin mansikat ja vispasin kermavaahdon. Lapset lahjoin ulos hetkeksi lähileipomoon välipalalle.



Koska viikonloppuun osui pari hyvää pakkaspäivää, olisi ollut tosi viisasta sulattaa pakastin. Mutta ajatus siitä tuli niin myöhään iltapäivällä, etten enää viitsinyt. Sen sijaan täkkivaraston ja sohvatyynyt vein pakkaskylpyyn. Jospa seuraavalla kovemmalla pakkasella ehtisi pakastimellekin tehdä jotain.



Muutaman uuden kahvikupinkin löysin kokoelmaan. Yksivärisiä Maija-kuppeja kotiutui meille neljä. Jotain jäi siis käteen lauantain kaverisynttärikuljetusajeluista.



Tänään onkin aika kulunut lähinnä Pokemonien parissa. Olin luvannut viedä omat lapset ja pari lainalasta Lahteen Vesijärven satamaan pokemonjahtiin. Kierrettiin samalla myös Pikku-Vesku kun siellä suunnalla oltiin. Mennen tullen kuuntelin autossa Pokemon sitä ja Pokemon tätä. Ja sen jälkeen vielä muutaman tunnin ajan kotonakin. Pokemonpäivän huipennus oli kutsukortit, jotka askarreltiin eskarilaisen kavereille. Arvaatteko, mikä on kaverisynttäreiden teema?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa :)